Groep 1/2A, juf Daniëlle en juf Inge.

Juf Inge: maandag en dinsdag 

Juf Daniëlle: woensdag, donderdag en vrijdag

Gym: dinsdag en donderdag 

Muziek: vrijdag

Contactouders: Annemarie (moeder van Thomas) en Camilla (moeder van Vito). 

Luizenmoeders: moeders van Toon, Fleur en Boris. 

 

Dit schooljaar beginnen we met 20 kindjes in de klas, twaalf meisjes en acht jongens. De ouders mogen elke ochtend gezellig even mee naar binnen om samen een boekje te lezen in de kring. Op sommige dagen beginnnen we de dag met een werkje in een 'circuit'. Alle kindjes zijn dan in groepjes verdeeld en werken aan een tafeltje met verschillende materialen. Ook dan mogen de ouders gezellig mee naar binnen. Wat we daarna allemaal in de klas doen, lezen jullie hier

BERICHTEN

14 feb 2018 - Nieuws uit de groep (5)
Wist u dat wij van groep 1/2a heel sportief zijn?  In de klas skiën we met een grote glimlach zo van de berg af!  Heeft u het nog niet gezien? Kom dan maar eens kijken in de klas. We werken namelijk over de olympische spelen.

31 jan 2018 - Foto's muziektheater
De foto's van het muziektheater op school staan op de fotopagina.

 


18 jan 2018 - De Vreedzame School
Het thema van het blok waar we nu mee bezig zijn is: 

'We hebben oor voor elkaar'.

We hebben het over de manier waarop we met elkaar praten. 

We luisteen naar elkaar, hoe vertel je iets zonder daarbij je stem te gebruiken en welke afspraken maken we over samen praten. 


18 jan 2018 - Gemeentemuseum - Kleuren toveren
Op 17 januari zijn we met de klas naar het gemeentemuseum geweest. We kregen een de les 'kleuren toveren'. We hebben zelf kleuren gemengd en gekke kleuren fruit geschilderd. Paarse bananen, groene kersen, rode peren, maar dat mag als je zelf de kunstenaar bent. Ook mochten we allemaal een kleur zijn en zoeken in de schilderijen. Wat was het museum groot en nog muisstil zo vroeg....

De foto's staan op de website!


18 jan 2018 - Nieuws uit de groep (4)
Gelukkig nieuwjaar!

 

Een nieuw jaar, een nieuw schoolgebouw. De eerste dag was feestelijk en ook spannend. Over een rode loper de school binnen komen, dat gebeurt niet elke dag.

 

We zijn in onze nieuwe klas met van alles bezig, lees hier wat we allemaal al beleefd hebben enn wat we de komende tijd gaan doen.


25 okt 2017 - Luizen en Neten
Lieve allemaal,

Willen jullie komende weken thuis ook goed controleren op luizen en neten. De beestjes blijken erg hardnekking te zijn dit schooljaar. 

Bedankt alvast!