Groep 1/2B, Juf Maureen en juf Maaike.

Welkom op de groepspagina van 1/2B

 

Juf Maaike: maandag en dinsdag

Juf Maureen: woensdag, donderdag en vrijdag.

Gym: dinsdag en donderdag.

 

Contactouders: Lara ( Mikis), Afke ( Luc).

Luizenouders: Johanne (Mirthe), Mirjam (Che) en Marjon (Bram).  Regels en afspraken.

 

We beginnen het schooljaar met 18 kinderen. In onze klas zitten 10 jongens en 8 meisjes. Elke ochtend mogen papa, mama of degene die je naar school bent de klas in. Meestal beginnen we de ochtend in de kring en mogen de kinderen een boekje van tafel pakken. Het kan ook zijn dat er een circuit klaar staat. De kinderen zijn in groepjes verdeeld en starten de ochtend met een werkje aan tafel. Ook dan mogen papa of mama in de klas blijven.    

BERICHTEN

13 jun 2018 - Nieuws uit de groep (9)
De aller allerlaatste nieuwshrief van dit schooljaar.... klik hier!

12 jun 2018 - Nieuwe foto's op de site!
Er staan weer nieuwe foto's onder het kopje foto's. We hebben een leuke les over bijen gehad. De les les werd gegeven door de oma van Malin. Het was erg interessant en bijzonder lekker!

Ook hebben we les gekregen over het ziekenhuis. De vader van Mirthe kwam in de klas met witte pakken, handschoenen, mutsjes en mondkapjes. Hij vertelde over het ziekenhuias waar hij werkt en wat hij doet. Hij liet daarbij ook een paar foto's zien.


05 sep 2017 - Hier zijn wij trots op!
Bij de foto's van onze groep kunt u een kopje vinden met de titel 'hier zijn wij trots op!' Onder dit kopje vindt u foto's van kinderen uit de groep waar zij zijn vastgelgd met iets dat zij gedaan of gemaakt hebben waar zij trots op (kunnen) zijn.