Groep 8, juf Chris en juf Gabriëlle.

Juf Chris maandag t/m donderdag, juf Gabriëlle op vrijdag.

Gym op: dinsdag en donderdag

Contactouders: Daniëlle Keus (moeder Hugo) , Sharda Ramnewash (moeder Kishna)  en Inke Wentink (moeder Brecht) 

Luizenouders: Sophie van der Steen (Nina), Caroline van Zoen (Willem) en Mascha Akkerman (Jesse). 

 

Welkom in groep 8
In groep 8 zitten dit jaar 30 kinderen. Een jaar waarin veel op stapel staat. De NIO, het advies voor het Voortgezet Onderwijs, de Cito, op kamp en natuurlijk de eindmusical en afscheid nemen van de basisschool. Op naar een nieuwe start! Maar voordat het zover is, gaan we uiteraard hard werken en veel plezier maken.

 

Overgang van PO naar VO.

Voor dit schooljaar is de overgang van BO naar PO gewijzigd. Hier kunt u lezen hoe het in zijn werk gaat. Voor meer info is er nog een ouderfolder, een infographic en de digitale scholengids.

BERICHTEN

08 dec 2017 - Bezoek Maris Belgisch Park
Gelukkig viel het weer mee en konden we met de fiets naar het Maris Belgisch Park. Daar werden we opgevangen door Lidewij, die vorig jaar nog bij ons op school zat. Na een algemene introductie over de verschillende scholen van het Maris College en de stromen, kregen we drie verschillende lessen. Frans bingo, CSI en Biologie waren favoriet. Met tegenwind fietsten we weer terug. Bedankt moeder van Jordan, Anna en Eefje voor jullie tijd en begeleiding! Foto's staan op de site!

05 dec 2017 - Sint
Het was een super gezellige dag met groep 8. Mooie surprises! Voor foto's kijk op de site!

23 nov 2017 - Papier maché
Gisteren hebben de kinderen van groep 8 prachtige vazen gemaakt van papier maché. Het was een heerlijke gezellige kliederboel....Foto's staan op de site.

21 nov 2017 - Nieuws uit de groep
Lees meer over groep 8

20 nov 2017 - Les banden plakken
Afgelopen donderdag hebben de kinderen van groep 8 geleerd hoe ze een band moeten plakken! Onder leiding van de vader van Sophie, Anna, de vader en opa van Storm en de moeder van Hugo gingen de kinderen aan de slag. Dus: de fietsen hoeven nu niet meer naar de fietsenmaker! Bedankt ouders voor de hulp en Jaap voor de organisatie en het initiatief! De foto's staan op de site!

03 nov 2017 - Pop-Art
Vandaag hebben we met de kunstles (bij Juf Gabrielle) een les over Pop-Art gedaan. Na een korte introductie over de kenmerken en kunstenaars van deze kunststroming, gingen we aan de slag met ons eigen Pop-Art kunstwerk. Cartoons, felle kleuren, fastfood, een paar steekwoorden die de kinderen gebruikt hebben om hun werk echt er uit te laten springen. Bij foto's zijn er enkele voorbeelden te zien die de kinderen gemaakt hebben.

03 nov 2017 - Voetbaltoernooi
Afgelopen woensdag was het voetbaltoernooi voor de groepen 8 uit de regio Den Haag op SV Scheveningen. De meiden en jongens van groep 8 zijn allebei tweede geworden. Echt super gedaan! Lizzy en Dante uit groep 7, heel erg bedankt dat jullie het team kwamen versterken en onze supercoach (vader van Rens) voor de aanwijzingen en tijd.