Groep 8, juf Chris en meester Johan

Juf Chris maandag t/m donderdag, meester Johan op vrijdag.

Gym op: dinsdag en donderdag

Contactouders: Daniëlle Keus (moeder Hugo) , Sharda Ramnewash (moeder Kishna)  en Inke Wentink (moeder Brecht) 

Luizenouders: Sophie van der Steen (Nina), Caroline van Zoen (Willem) en Mascha Akkerman (Jesse). 

 

Welkom in groep 8
In groep 8 zitten dit jaar 30 kinderen. Een jaar waarin veel op stapel staat. De NIO, het advies voor het Voortgezet Onderwijs, de Cito, op kamp en natuurlijk de eindmusical en afscheid nemen van de basisschool. Op naar een nieuwe start! Maar voordat het zover is, gaan we uiteraard hard werken en veel plezier maken.

 

Overgang van PO naar VO.

Voor dit schooljaar is de overgang van BO naar PO gewijzigd. Hier kunt u lezen hoe het in zijn werk gaat. Voor meer info is er nog een ouderfolder, een infographic en de digitale scholengids.

BERICHTEN

08 feb 2018 - Olympische Winterspelen
Morgen starten de Olympische Winterspelen 2018 in Pyeongchang (Zuid-Korea). De Winterspelen duren van 9 februari 2018 tot en met 25 februari 2018. De groepen 6,7 en 8 gaan zich de komende weken verdiepen in de Olympische Spelen door in groepen te werken aan verschillende onderwerpen binnen het thema. Ook gaan we op de woensdagen groep doorbrekend werken door in iedere klas te werken aan een onderwerp binnen dit thema.

 


31 jan 2018 - Tekenen en handvaardigheid
De afgelopen twee weken hebben we aan verschillende opdrachten gewerkt. Eerst hebben de kinderen gewerkt aan een portret met als inspiratiebron de kunstenaar René Magritte en in vorige week hebben we aan de hand van de popart kunstenaar James Rizzi prachtige kleurrijke huizen gemaakt met pastel en ecoline. Vandaag zijn we aan de slag gegaan met ijslollystokjes. De kinderen hebben individueel of samen aan de opdracht gewerkt. Er ontstaan al mooie (vogel)huizen, manden en boten.

 

Ook hebben Sophie en Anna vandaag een les gegeven in groep 3. Echt heel knap en juf Karin en de kinderen van groep 3 vonden het heel leuk. De foto's van deze les staan op de site!