Nieuws

Nieuwsbrief juli

11 juli 2018 - Nieuwsbrief van juli

Herinrichting website.

10 juli 2018 - Deze website wordt in de vakantie opgeschoond. Dat betekent dat u tot 1 augustus de tijd heeft om foto's e.d. te bekijken en eventueel te downloaden. Na 1 augustus gaat de site "under construction".

Foto's Zomerfeest

09 juli 2018 - Met grate dank aan Robert Mout staan er mooie beelden van het Zomerfeest op de site.

Trekking Zomerloterij.

05 juli 2018 - Donderdagmorgen hebben Nora en Justus van de Leerlingenraad de eerste trekking van de zomerloterij verricht. De prijzen kunnen op het Zomerfeest ( 6 juli) opgehaald worden. Hier vindt u de uitslag.

Bereikbaarheid school vanuit Kijkduin.

03 juli 2018 - Door de werkzaamheden op route Kijkduin-Houtrust is de school vanaf Kijkduin moeilijker bereikbaar. Er is een nieuwe fase aangebroken in de werkzaamheden. Het is op de Conradkade voor de school nu een stuk drukker, dus kijk uit met oversteken! Kijk hier voor de omleidingsroutes en data. Op de Facebookpagina meer info.

Informatiescherm.

29 juni 2018 - In de hal bij de kleuters hangt een informatiescherm waar iedere dag een Powerpoint wordt afgespeeld. Degenen die daar niet zo vaak komen kunnen de meest recente hier bekijken.

Social Schools

19 juni 2018 - In het nieuwe schooljaar stappen we over op Social Schools. Voor de zomervakantie ontvangt u de inloggegevens per mail. Via deze community ontvangt u in het vervolg informatie en foto’s. EmailWorks komt hiermee te vervallen. Iedere week ontvangt u een overzicht van de activiteiten die zijn geweest en nog gaan komen. Ook is er de mogelijkheid voor een groepsapp en één- op - één gesprekken via deze app. Neemt u alvast een kijkje op de site.