Naschoolse activiteiten

Na de herfstvakantie op donderdag 26 oktober begint er voor de groepen 6 een schaakcursus. Na inventarisatie van de groepsleerkrachten (Martien en Astrid) blijkt dat er genoeg kinderen hier aan willen meedoen. Helaas is er maar plek voor 12 kinderen tijdens deze cursus. Wij zijn van plan om na deze cursus nog een cursus in te plannen zodat de kinderen die eventueel buiten de boot vallen ook de mogelijkheid hebben om zich te verbeteren.  

De 1e cursus willen we dan toegangkelijk maken voor de kinderen die al enige ervaring hebben met schaken, dit doen we zodat het niveauverschil niet te ver uit elkaar ligt. Dat is voor de schaakleraar dan weer fijner om de kinderen les te geven.

Opgeven kan als volgt: Naam van het kind op een gesloten enveloppe en in de enveloppe een bedrag van 40 euro. In te leveren bij de groepsleerkracht of bij de gymleraar.

Helaas kunnen de kinderen die naar ZO kinderopvang gaan niet opgehaald worden door de begeleiders van de kinderopvang. Mocht u uw kind toch willen opgeven dan dient uzelf uw kind op te halen. 

Nog even samenvattend:

  • schaakcursus voor kinderen met ervaring.
  • op donderdag van 15.15 uur tot 16.15 uur.
  • kosten 40 euro 
  • aantal lessen 10
  • kindereren die naar Zo kinderopvang gaan kunnen niet opgehaald worden. 

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust aan meester Hans P. of aan meester Martien.